Meteen naar de inhoud

Wilt u uw woning verduurzamen in Eindhoven?

Waarmee kunnen we u helpen?

Algemeen advies

Vrijblijvend advies over welke maatregelen mogelijk zijn en wat deze voor u opleveren.

Zonnepanelen

Wat is het rendement op zonnepanelen? En hoe werkt salderen? Wij helpen u.

Warmtepomp

Wij geven u inzicht in de mogelijkheden van een warmtepomp in uw woning.

Isolatie

Of het nu gaat om isolatie voor de vloer, muren of het dak. Wij doen het.

Airco

Uw woning verkoelen in de zomer en verwarmen in de winter op elektriciteit? Dat kan.

Overig

Ook voor andere producten (laadpalen, thuisbatterijen, etc.) of financierings-mogelijkheden denken wij graag met u mee.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

*Alle velden zijn verplicht. Uw gegevens worden enkel gebruikt met als doel u zo goed mogelijk te helpen binnen de dienst verlening van Bespaar Nu Energie. Als er geen gesprek uit volgt worden deze gegevens na 1 week verwijderd.

Werkwijze

Telefonisch contact
We beginnen met een persoonlijk telefonisch gesprek om uw wensen en behoeften te bespreken. Tijdens dit gesprek plannen we een afspraak in voor een bezoek aan huis.
Adviesgesprek aan huis
Tijdens ons bezoek nemen we uitgebreid de tijd om uw wensen en situatie nog eens door te lopen. Zo kijken we goed naar de woning om fouten achteraf te voorkomen. We nemen samen met u de mogelijkheden en duiken in op hetgeen wat u interessant lijkt.
Kiezen van een aanbieder
Nu we helder hebben waar u naar opzoek bent duiken we in op welke aanbieder in ons netwerk het best bij uw situatie past. We brengen de mogelijkheden in kaart en selecteren samen met u van welke diensten en producten u gebruik wilt maken.
Plan maken & offerte opstellen
We helpen u met het maken van een plan voor de installatie en brengen aan de hand daarvan de offerte uit, namens de geselecteerde aanbieder.
U kiest
Nadat we alles hebben doorgenomen, ligt de bal bij u. U kiest ervoor of u het gemaakte plan ziet zitten en de offerte wil tekenen.
Technische schouw & installatie
Als u ervoor heeft gekozen de offerte te tekenen, zorgen wij ervoor dat de aanbieder op de hoogte is van uw situatie en het plan wat we samen uitgewerkt hebben. Mocht de installateur nog een voorschouw willen doen, dan plant hij deze met u in, al vorens de installatie wordt ingepland.
Nazorg
Voor, tijdens en na de installatie nemen wij nog even contact met u op. Als er nog vragen zijn, beantwoorden wij deze graag. Ook als er iets mis is, staan wij u bij in het gesprek met de installateur. U bent dus zeker van een goede oplossing.

Over ons

Iedere week weer komen er verschillende nieuwsartikelen online over de kansen, gevaren en ontwikkelingen van verduurzamende maatregelen aan huis. Ondertussen stijgen de energieprijzen en wordt ons geld steeds minder waard. En als zelfs nieuwsartikelen zichzelf gaan tegen spreken, is het niet gek dat de gemiddelde Nederland nu ook niet precies meer weet wat wijsheid is. Waar is het eerlijke, deskundige en onafhankelijke advies?

Dat vind u bij Bespaar Nu Energie. Door middel van onze expertise en een groot netwerk aan betrouwbare installateurs, kunnen wij u voorzien van hoogstaand advies. Met ons team van hoog opgeleide adviseurs, brengen wij graag uw wensen, behoeftes en situatie in kaart. En dat geheel vrijblijvend.

Neem contact op

Bereken je besparing

Bent u benieuwd hoeveel u kunt besparen op uw jaarlijkse energierekening? Doe dan de check.

Twee kolommen
Verticaal
Horizontaal
Check je besparing
Overzicht
Naam Totaal
"{{getWooProductName}}" is toegevoegd aan je winkelwagen
Your service request has been completed!
We have sent your request information to your email.
Issued on: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Betaalmethode: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.title }}: {{ item.value }}
* let op, dit is in inschatting op basis van de door u ingevulde informatie. Het exacte bedrag kan hiervan afwijken.

Gefeliciteerd! U kunt € per jaar gaan besparen! Benieuwd hoe? Neem dan contact op met onze klantenservice of plan een vrijblijvende afspraak in.