Meteen naar de inhoud

Zonnepanelen

Introductie

Maak moeiteloos de overstap naar zonne-energie met Bespaar Nu Energie. Als betrouwbare tussenpersoon helpen wij u bij het vinden van de juiste zonnepanelen-leverancier die past bij uw behoeften, eisen en budget.

Met ons uitgebreide landelijke netwerk van zorgvuldig geselecteerde zonnepanelen-leveranciers, bieden wij objectief advies op maat. Ons ervaren team begeleidt u vanaf het eerste consult tot de installatie, waarbij we uw energiebehoeften en budget in overweging nemen.

Dankzij onze expertise en transparantie bespaart u tijd, energie en geld bij het investeren in zonne-energie. Vertrouw op Bespaar Nu Energie als uw partner voor een weloverwogen keuze en profiteer van de voordelen van zonnepanelen zonder de zorgen van het zoekproces.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het vinden van de ideale zonnepanelen-leverancier voor uw duurzame toekomst.

Alles over zonnepanelen

Benieuwd naar hoe zonnepanelen werken? Het is eigenlijk best eenvoudig. Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit door middel van fotovoltaïsche (PV) cellen.

Elk zonnepaneel bestaat uit meerdere PV-cellen, die zijn gemaakt van halfgeleidend materiaal, meestal silicium. Wanneer zonlicht op deze cellen valt, worden de fotonen (lichtdeeltjes) geabsorbeerd door de cellen. Dit genereert een elektrische stroom tussen de positieve en negatieve lagen van de cel.

De opgewekte gelijkstroom (DC) wordt vervolgens omgezet in wisselstroom (AC) door middel van een omvormer. Wisselstroom is de vorm van elektriciteit die in onze huizen en bedrijven wordt gebruikt. De omvormer zorgt ervoor dat de opgewekte elektriciteit compatibel is met het elektriciteitsnet.

Wanneer de zonnepanelen meer elektriciteit produceren dan u op dat moment verbruikt, wordt het overschot aan stroom teruggeleverd aan het elektriciteitsnet. Dit wordt netto-metering genoemd en u kunt hiervoor een vergoeding ontvangen of de overtollige energie gebruiken op momenten dat uw zonnepanelen niet voldoende elektriciteit genereren, zoals ’s nachts.

Het installeren van zonnepanelen is een slimme en duurzame keuze. Naast het verminderen van uw afhankelijkheid van het elektriciteitsnet en het besparen op energiekosten, draagt u ook bij aan een schonere en groenere toekomst.

Wilt u meer weten over hoe zonnepanelen uw huis of bedrijf van schone energie kunnen voorzien?
Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij de overstap naar zonne-energie.

Bespaar Nu Energie biedt u talloze voordelen door middel van zonnepanelen, waardoor uw leven en uw financiën verbeteren. Bij BNE helpen we u graag bij het realiseren van deze voordelen. Ontdek waarom steeds meer mensen kiezen voor zonnepanelen:

 1. Besparing op energiekosten: Zonnepanelen van Bespaar Nu Energie genereren gratis elektriciteit uit zonlicht, waardoor uw energierekening aanzienlijk wordt verlaagd. U kunt geld besparen op de lange termijn en uw energiekosten onder controle houden.
 2. Terugverdientijd en rendement op investering: Zonnepanelen zijn een slimme investering. Na de initiële installatie verdienen ze zichzelf terug door de energiebesparingen die ze opleveren. Bovendien kunt u profiteren van financiële regelingen en subsidies die de terugverdientijd verder verkorten.
 3. Milieuvriendelijk: Zonne-energie is schoon en hernieuwbaar. Door over te schakelen naar zonnepanelen vermindert u uw CO2-uitstoot en draagt u bij aan de strijd tegen klimaatverandering.
 4. Waardestijging van uw woning: Zonnepanelen kunnen de waarde van uw woning verhogen. Potentiële kopers waarderen de voordelen van een duurzaam en energiezuinig huis.
 5. Onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet: Met zonnepanelen kunt u deels of volledig onafhankelijk worden van het elektriciteitsnet. U bent minder afhankelijk van stijgende energieprijzen en mogelijke stroomuitval. Maak de overstap naar zonne-energie met Bespaar Nu Energie. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek en ontdek hoe zonnepanelen uw leven kunnen verbeteren.

Bij het kiezen van zonnepanelen zijn er enkele belangrijke aspecten waar u op moet letten. Kwaliteit is een essentiële factor. Controleer daarom altijd de kwaliteit van de zonnepanelen aan de hand van hun Tier-classificatie. Tier 1-panelen worden beschouwd als hoogwaardige producten met bewezen betrouwbaarheid en prestaties.

Daarnaast is garantie een belangrijk aspect. Let op de garantievoorwaarden voor zowel de zonnepanelen als de omvormer. Een solide garantie biedt gemoedsrust en dekking in geval van eventuele problemen.

Het vinden van een betrouwbare aanbieder is eveneens van groot belang. Kies voor een gerenommeerd bedrijf met een bewezen staat van dienst en positieve klantbeoordelingen. Een betrouwbare aanbieder zal u voorzien van deskundig advies, hoogwaardige producten en professionele installatie.

Bij Bespaar Nu Energie begrijpen we het belang van kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom werken we uitsluitend met Tier 1-zonnepanelen en bieden we solide garantievoorwaarden. Als betrouwbare aanbieder hebben we jarenlange ervaring en tevreden klanten.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor hoogwaardige zonnepanelen die passen bij uw behoeften en budget.

Bent u benieuwd naar de kosten van zonnepanelen? Bij Bespaar Nu Energie helpen we u graag bij het verkrijgen van helder inzicht in de investering die gepaard gaat met zonnepanelen. Hoewel de exacte kosten afhankelijk zijn van verschillende factoren, zijn hier enkele belangrijke aspecten om rekening mee te houden:

 • Systeemgrootte: De kosten van zonnepanelen worden vaak bepaald op basis van het vermogen dat u nodig heeft. Een grotere systeemgrootte resulteert doorgaans in hogere kosten, maar ook in meer opgewekte elektriciteit.
 • Kwaliteit en type zonnepanelen: Er zijn verschillende merken en soorten zonnepanelen beschikbaar, elk met hun eigen prijsniveau en kwaliteitsniveau. Hoogwaardige panelen kunnen initieel duurder zijn, maar bieden mogelijk een betere prestatie en duurzaamheid op lange termijn.
 • Installatiekosten: Naast de kosten van de zonnepanelen zelf, moeten ook de installatiekosten worden meegenomen. Dit omvat onder andere de arbeidskosten, bevestigingsmaterialen en eventuele elektrische aanpassingen.
 • Financiële regelingen: Vergeet niet te onderzoeken of er financiële regelingen, subsidies of belastingvoordelen beschikbaar zijn die de kosten kunnen verlagen. Dit kan de investering in zonnepanelen aanzienlijk aantrekkelijker maken. De adviseurs van Bespaar Nu Energie kunnen hierin verder ondersteunen.

Ontdek op onze website de pagina ‘Verduurzamen zonder investering‘, waar u kunt lezen over leasing- en financieringsmogelijkheden. Deze opties stellen u in staat om zonnepanelen te verkrijgen zonder directe grote investeringen. Wij geloven dat duurzaamheid voor iedereen toegankelijk moet zijn, ongeacht het budget. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek en ontdek hoe u kunt profiteren van deze financiële oplossingen. Bespaar Nu Energie helpt u graag bij uw duurzame energietransitie.

Bij Bespaar Nu Energie streven we ernaar om u een duidelijk en transparant kostenoverzicht te bieden. Ons deskundige team staat voor u klaar om uw specifieke behoeften te bespreken en een op maat gemaakte offerte te verstrekken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek en ontdek hoe zonnepanelen binnen uw budget passen.

Salderen is een belangrijk concept bij zonnepanelen. Het betekent dat de extra energie die uw zonnepanelen produceren en die u niet meteen gebruikt, wordt teruggegeven aan het elektriciteitsnet. In ruil daarvoor krijgt u een vergoeding in de vorm van salderingskrediet.

Dit betekent dat de energie die u opwekt wordt afgetrokken van uw energieverbruik. Als u meer energie produceert dan u verbruikt, wordt het overschot aan het net geleverd. Op momenten dat uw zonnepanelen minder energie opwekken, zoals ’s nachts, kunt u gebruikmaken van het salderingskrediet om energie van het net te halen.

Salderen helpt u om uw energierekening te verlagen en te profiteren van uw eigen groene stroom. Het maakt u onafhankelijker van traditionele energiebronnen.

Bij Bespaar Nu Energie vertellen we u graag meer over salderen en helpen we u bij het maximaliseren van uw zonne-energieopwekking. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe salderen bijdraagt aan uw besparingen en duurzame levensstijl.

Veel mensen vragen zich af of salderen blijft bestaan. Op dit moment is er een wetsvoorstel in behandeling bij de Eerste Kamer dat betrekking heeft op de toekomst van salderen.

Hoewel het wetsvoorstel nog niet definitief is, is er wel een positief vooruitzicht. Het wetsvoorstel heeft tot doel om een nieuwe regeling te introduceren, waarbij het salderen geleidelijk wordt afgebouwd. Dit betekent dat er in de toekomst mogelijk veranderingen zullen plaatsvinden.

Het is daarom een verstandige keuze om nu zonnepanelen aan te schaffen. Door nu te investeren, kunt u nog profiteren van de voordelen van salderen en uw energierekening verlagen. Bovendien heeft u de zekerheid dat u de komende jaren kunt genieten van de opbrengst van uw zonnepanelen.

Bij Bespaar Nu Energie staan we klaar om u te helpen bij het realiseren van uw zonne-energieproject. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en te profiteren van de voordelen van zonnepanelen, nu salderen nog van kracht is.

Het bepalen van het juiste aantal zonnepanelen voor uw situatie is cruciaal voor een optimaal rendement. Verschillende factoren spelen hierbij een rol:

 • Energieverbruik: Begin met het analyseren van uw energieverbruik. Hoeveel elektriciteit verbruikt u gemiddeld per maand? Dit helpt u een idee te krijgen van de hoeveelheid energie die uw zonnepanelen moeten opwekken om aan uw behoeften te voldoen.
 • Zoninstraling: De hoeveelheid zonlicht die uw locatie ontvangt, is van invloed op de opbrengst van de zonnepanelen. Het is belangrijk om rekening te houden met de zoninstraling en de oriëntatie en hellingshoek van uw dak.
 • Beschikbare ruimte: De beschikbare ruimte op uw dak bepaalt het aantal zonnepanelen dat u kunt plaatsen. Houd rekening met eventuele obstakels zoals schoorstenen of dakramen.


Bij Bespaar Nu Energie helpen we u graag bij het berekenen van het aantal zonnepanelen dat u nodig heeft. Ons team van experts houdt rekening met uw energieverbruik, locatie en dakmogelijkheden om een nauwkeurige schatting te maken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek. We zorgen ervoor dat u het optimale aantal zonnepanelen krijgt om uw energiebehoefte te dekken en uw energierekening te verlagen.

Werkwijze

Bij Bespaar Nu Energie hanteren we een gestructureerde werkwijze om u te voorzien van de beste oplossing op maat. Onze werkwijze omvat de volgende stappen:

Telefonisch contact
We beginnen met een persoonlijk telefonisch gesprek om uw wensen en behoeften te bespreken. Tijdens dit gesprek plannen we een afspraak in voor een bezoek aan huis.
Adviesgesprek aan huis
Tijdens ons bezoek aan uw huis nemen we uitgebreid de tijd om uitleg te geven over de mogelijkheden op het gebied van leveranciers en type zonnepanelen. We bespreken uw specifieke situatie en bekijken samen welke oplossingen het beste bij uw behoeften passen.
Werken met gespecialiseerde tools
Om u een duidelijk beeld te geven van de verwachte opbrengst en rendement, maken we gebruik van gespecialiseerde tools en software. Hiermee kunnen we nauwkeurige berekeningen maken en u inzicht geven in de mogelijke besparingen en terugverdientijd.
Opmaak van offerte en tekening
Na het adviesgesprek maken we een gedetailleerde offerte en tekening op maat. Hierin worden de gekozen zonnepanelen, installatiemogelijkheden en de verwachte opbrengst duidelijk weergegeven.
Technische schouw
Besluit u akkoord te gaan met de offerte, dan komt er namens de geselecteerde aanbieder iemand langs om de technische inspectie te doen. Als alles akkoord wordt bevonden, plant u samen met de technische schouw de installatiedatum in.

Bij Bespaar Nu Energie streven we naar transparantie en klanttevredenheid. Onze werkwijze is erop gericht om u volledig te informeren en u te begeleiden in elke stap van het proces. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen en te profiteren van onze professionele service.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

*Alle velden zijn verplicht. Uw gegevens worden enkel gebruikt met als doel u zo goed mogelijk te helpen binnen de dienst verlening van Bespaar Nu Energie. Als er geen gesprek uit volgt worden deze gegevens na 1 week verwijderd.

Bereken je besparing

Bent u benieuwd hoeveel u kunt besparen op uw jaarlijkse energierekening? Doe dan de check.

Twee kolommen
Verticaal
Horizontaal
Check je besparing
Overzicht
Naam Totaal
"{{getWooProductName}}" is toegevoegd aan je winkelwagen
Your service request has been completed!
We have sent your request information to your email.
Issued on: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Betaalmethode: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.title }}: {{ item.value }}
* let op, dit is in inschatting op basis van de door u ingevulde informatie. Het exacte bedrag kan hiervan afwijken.

Gefeliciteerd! U kunt € per jaar gaan besparen! Benieuwd hoe? Neem dan contact op met onze klantenservice of plan een vrijblijvende afspraak in.